Dean’s story

Hallo!

Ik ben Dean, afgestudeerd als Systeem- en Netwerkbeheerder. Nadat ik mijn diploma behaalde, ben ik op zoek gegaan naar een interessante, maar ook leuke job. Helaas had ik voor elke job die mij aansprak minstens een paar jaar ervaring nodig om te kunnen beginnen. Daarom heb ik een tijdje gewerkt als eerstelijns helpdeskmedewerker, want daar had ik geen ervaring voor nodig. Na een maanden had ik alles al wel gezien.
Ik wou een job waar ik elke dag kon bijleren en mijn kennis uitgedaagd werd.

Toen ben ik uiteindelijk bij de vacature van Securelink terecht gekomen waarin stond dat je een opleiding van 6 maanden kon volgen om vervolgens mee te draaien in het bedrijf. Wat wil je nog meer dacht ik dan? Leuke collega’s in een jong en dynamisch bedrijf? Ja, graag!

Samen met de andere startende collega’s krijg je een opleiding waarin een waaier van producten aan bod komt. Van elk product krijg je de basistheorie om die vervolgens praktisch uit te werken in het labo. Nadat je alle producten hebt gezien, krijg je een case study voorgeschoteld waar je kan laten zien wat je tot nu toe al kan.
Na deze case study, kan je zeggen in welk product je je het liefst zou willen verdiepen.
In deze periode kun je voor je certificaten gaan terwijl je met andere collega’s meeloopt om te leren hoe het er echt aan toe gaat als consultant.
Door de maanden van het traject heen leer je trouwens ook wat Securelink nu bedoelt met hun ‘Work hard, play hard’-mentaliteit 😉

Hopelijk zie ik je binnenkort verschijnen als nieuwe Uni !

Groetjes
Dean

Join the SecureLink University Team!

Would you like to join the SecureLink Team? Send your cv to [email protected]

Hope to see you soon!

2018-11-29T11:41:57+00:00July 6th, 2018|

About the Author:

Dean Fransen
Dean Fransen, Specialist at SecureLink Belgium
SecureLink Belgium